ATLETISM: Băimăreanca Monica Hordo merge la Campionatele Balcanice cu gândul la medalii

ATLETISM: Băimăreanca Monica Hordo merge la Campionatele Balcanice cu gândul la medalii

 Băimăreanca Monica Hordo va participa la finalul săptămânii la Campionatele Balcanice de atletism masters, care se vor desfășura în paralel cu Campionatul Național rezervat veteranilor. Cele două competiții vor avea loc în sala “Lia Manoliu”, din București. 

Monica Hordo este deținătoarea titlurilor balcanice la săritura în lungime și ștafetă de 4×100 de metri plat, performanțe realizate anul trecut în Grecia, la categoria de vârstă 35-40 de ani. Monica va concura de acum la categoria peste 40 de ani și va lua în weekend startul în probele de săritură în lungine, 60, 200 și 400 de metri plat.
„Am niște locuri de apărat, dar acum vorbim de un concurs la categoria +40 de ani, care se anunță a fi foarte greu. Nu vreau să-mi fac planuri, le am în minte, dar aștept competiția. Am o adversară care pare de neînvins, dar sper să fiu cel puțin vicecampioană sau în cel mai rău caz să mă clasez pe podium. Eu asta îmi doresc”, a declarat Monica Hordo. 
Chiar dacă s-a pregătit pentru acest concurs doar în holul sălii polivalente „Lascăr Pană”, Monica Hordo spune că este pregătită să lupte pentru medalii, în compania celor mai valoroși atleți veterani din Europa. 
„Ca în fiecare an, ca la fiecare concurs, dorința mea este de a mă pregăti din ce în ce mai mult și mai bine. Să vedem însă ce va ieși, concursul își va spune cuvântul”, a conchis Monica Hordo.
Alături de Monica Hordo, municipiul Baia Mare va fi reprezentat la Balcaniada de atletism masters și de Carol Farcaș. Cel mai medaliat atlet veteran din România va concura la categoria de vârstă +65 de ani, în probele de 60 și 200 de metri plat, 60 de metri garduri și pentatlon. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.