ATELIER: Spectacolul de teatru-dans ECCE HOMO în deschiderea Festivalului Internațional de Artele Spectacolului

Vineri 7 iunie, în ziua de deschidere a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier” de la ora 17:15 va avea loc spectacolul de teatru-dans ECCE HOMO a Tabán Táncegyüttes Békéscsaba (Ungaria) și Ansamblului de Dansuri Háromszék Sfântu Gheorghe în regia artistică Farkas Tamás, Tapasztó Ernő.

Spectacolul de teatru-dans ECCE HOMO este o abordare unică a picturilor lui Munkácsy Mihály, marele clasic al picturii maghiare (1844 – 1900). Producția folosește elemente reprezentative din viața pictorului și urmărește ideea aproape filozofică „Iată Omul”, disecând fragilitatea umană, iubirea, sarcasmul, dorința, particularitățile naturii umane, împovărate de păcatul originar. Artiștii folosesc o proiecție în continuă mișcare și schimbare, pentru a transforma spațiul într-un decor specific pentru picturile lui Munkácsy Mihály.

Prețul unui bilet este 30 lei întreg  și 15 lei redus pentru elevi, studenți și pensionari ( biletele cu preț redus disponibile doar la casieria teatrului).

Biletele se pot procura la casieria teatrului zilnic între orele 10:00-12:00 și 16:00-22:00 sau online https://shorturl.at/9ccXF

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.