ASSOC în vizită la Liceul Tehnologic Marmația din Sighet

Dascălii pe care îi avem ne pot marca destinele și ne pot pune pe calea cea bună, iar eficacitatea pedagogiei se vede în timp, când deja suntem maturi și realizăm cât au făcut pentru noi unii dintre profesori.

Membrii ASSOC implicați în proiectul „Stagii de practică pentru elevii din regiunea Nord-Vest în domeniul turismului și alimentației” au avut ocazia să colaboreze cu dascăli dedicați misiunii lor, iar workshop-urile organizate la Liceul Tehnologic „Marmatia” chiar au fost de impact.
Parteneriatul cu directorul unității de învățământ din Sighetu Marmației, Adriana Ioana Vescan, și profesoara Monica Borodi a deschis noi perspective elevilor din clasa a XII-a F, dar a pus încă o bază la calitatea în educația copiilor.

Sesiunile găzduite la „Marmația” au fost utile și au privit consilierea și orientarea în carieră. De asemenea, o altă temă care a captat atenția la unul dintre workshop-uri a vizat egalitatea de gen la locul de muncă, egalitatea de șanse pe piața muncii și metode comportamentale pentru asigurarea principiului nediscriminării la locul de muncă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.