VIDEO | Asociația SOS Bambini organizează o colectă de ghiozdane și rechizite pentru copiii din cătunele din Poienile de Sub Munte

Asociația SOS Bambini organizează o colectă de ghiozdane și rechizite pentru copiii din cătunele din Poienile de Sub Munte și copiii instituționalizați. ”Din suflet pentru suflete”, e numele acțiunii care urmărește să spijine copiii defavorizați, în vederea începerii unui nou an școlar, în condiții normale.

Acțiunea se adresează și copiilor instituționalizați.

Anul acesta, Asociația SOS Bambini și-a propus ca înainte de începerea școlii să facă o colectă de rechizite pentru copiii din cătunele din Poienile de Sub Munte, în condițiile în care sperăm că școala va începe în condiții normale, iar copiii vor putea frecventa cursurile fizic. Ne dorim să invităm sighetenii să participe la această colectă. Pot achiziționa un ghiozdan sau rechizite. Ținta campaniei noastre sunt copiii cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Doritorii ne pot contacta la numărul de telefon care apare pe afiș sau prin intermediul Facebook-ului, pe pagina asociației”, spune Camelia Peșek,  coordonator Asociația SOS Bambini, Sighet.

Asociația SOS Bambini colaborează pentru realizarea acestei campanii cu școala din comuna Poienile de Sub Munte, directorul unității școlare fiind un vechi patener al asociației SOS Bambini. Colecta se face atât la Cluj, cât și la Sighet. Surplusul de produse colectate va fi direcționat pentru alți copii aflați pe lista de așteptare.

Date de contact:
0723659118 Norina Peter – Cluj
0745192998 Camelia Pesek – Sighet

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.