ASOCIAȚIA SALVAȚI ANIMALELE: O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor

ASOCIAȚIA SALVAȚI ANIMALELE: O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor

 Asociația Salvați Animalele Baia Mare demarează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor. Campania se ve desfășura în perioada 25 octombrie-29 noiembrie. 

Asociația Salvați Animalele Baia Mare atrage atenția că nu e nevoie să abandonați sau să ucideți animalele nou-născute. Ele pot fi sterilizate și chiar gratuit, Asociația angajându-se, prin campaniile sale, să achite costul operației. 
”Orașul e plin de animale nedorite. Majoritatea puilor care se nasc nu vor găsi o familie. Sterilizând, faceți un bine animalelor pe care le hrăniți, vor avea o viață mai confortabilă cu mai puține boli, fără urlete, fără pui nedoriți, fără vagabondaj și accidente. Cei care aveți animale, sterilizați-le din respect pentru amărâții nimănui. Cei care pot să adopte, ar putea salva un amărât din stradă în loc să adopte unul născut la cineva în curte”, transmit reprezentanții asociației. Pentru înscriere în campanie, cei interesați pot trimite mesaj privat pe pagina de Facebook a asociației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.