Asigurarea măsurilor de ordine publică pentru acest sfârșit de săptămână

Întrucât și în acest sfârșit de săptămână au loc importante manifestări cultural-artistice sau sportive, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la acestea pentru a preîntâmpina posibilele evenimente nedorite. În acest sens, sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe stadionul Arena Zimbrilor din Baia Mare, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de rugby dintre echipele „C.S.M. Ştiinţa Baia Mare” şi „SCM USV Timişoara”, de la ora 12:00, la manifestarea cultural-artistică  „Ziua Lacului Albastru” din orașul Baia Sprie de la ora 12:00, iar începând cu ora 13:00 ne găsiți în Sighetu Marmației, în parcul Grădina Morii, la competiția ,,Cupa Marmația- demonstrație de box”.       

Maramureșenii se vor întâlni cu jandarmii și duminică, în localitatea Sighetu Marmației, la manifestarea „Orășelul Copiilor”, în parcul Grădina Morii, de la ora 13:00, dar și în Vișeu de Sus la „Festivalul Național de Folclor Armonii de Primăvară”, de la aceeași oră.

Tot duminică, vor asigura măsurile de ordine publică și pe durata competițiilor sportive de pe stadionul din Moisei unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele „CS Zorile Moisei” și „CS Academica Recea”, începând cu ora 16:00, iar de la ora 17:00, pe stadionul local din Tăuții Măgherăuș, la meciul de fotbal ce se va disputa între ,,ACS Gloria Tăuţii Măgherăuş” și ,,ACS Avântul Bârsana”.

Jandarmii maramureşeni recomandă tuturor cetăţenilor care participă la activităţi cu un număr mare de persoane în spaţiul public, să respecte regulile, să nu intre în dispute cu persoanele turbulente, iar la nevoie să solicite sprijinul direct sau apelând numărul unic de urgenţă 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.