Argumentele liderilor din Ardeal

Primarul liberal din Cluj-Napoca, Emil Boc, a invocat faptul că șeful statului a fost primit la Casa Albă, de două ori, într-un singur mandat, în timp ce alți candidați se întâlnesc cu funcționari mărunți sau ”stau pe la uși”, în speranța de a face o poză la un restaurant. În opinia sa, ”România normală” echivalează cu stoparea domniei incompetenței și aducerea acasă a românilor care au plecat din țară.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat că PNL va depune zilele acestea moţiunea de cenzură şi că în această perioadă asistăm la “ultimele zbateri ale unei guvernări eşuate”, care a îngenunchiat România, precizând că menţinerea acestui guvern în fruntea ţării dăunează nivelului de trai al românilor. Soluția este câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare de către Klaus Iohannis și PNL.

Aceeași idee a fost exprimată și de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, orginar din Cluj-Napoca. ”Klaus Iohannis le-a dat cu elefanții în cap, și-a luat geaca roșie și a coborât în stradă, a oprit și legile justiției, și codurile penale, iar astăzi e o bătălie aproape câștigată datorită lui Klaus Iohannis”, a reamintit Rareș Bogdan.

”Sibiul a fost primul oraș din România adus la nivel european. Administrația Iohannis a fost cea care a dus România la nivel European”, a afirmat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, parlamentar de Bistrița-Năsăud. ”Proiectul România normală va fi îndeplinit cu președintele Klaus Iohannis în cel de-al doilea mandat, alături de PNL la guvernare”, a spus Sighiartău.

”Klaus Iohannis ne reprezintă, în calitate de președinte al României cu cinste și cu demnitate, în timp ce alți ne-au putea face de rușine, așa cum se fac astăzi”, a argumentat , Ilie Bolojan, primarul din Oradea, Ilie Bolojan.

Prezent la reuniunea de la Cluj în fruntea unei delegații numeroase de liberali maramureșeni, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, este convins că ,, Victoria la alegerile prezidențiale aparține președintelui Klaus Iohannis, singurul candidat capabil să răspundă așteptărilor românilor de a trăi întro țară normală, întro țară funcțională. Am câștigat alegerile europarlamentare, câștigăm în luna noiembrie alegerile prezidențiale, iar anul viitor vom câștiga alegerile locale și parlamentare pentru a construi împreună o țară așa cum neo dorim cu toții.”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.