Arestat preventiv după ce a furat țigări

Poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui băimărean care a fost prins în toiul nopţii cu peste 600 de pachete de ţigări furate dintr-un magazin din municipiu. Acesta a fost arestat preventiv.  

Ieri noaptea, în jurul orei 01.00, poliţiştii din municipiul Baia Mare au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că agenţii de pază au reţinut o persoană suspectă de furt. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, la un magazin situat pe bulevardul Traian, poliţiştii au identificat un tânăr de 31 de ani din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul a pătruns prin efracţie în magazin, de unde a furat 611 pachete de ţigări. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Prejudiciul, de aproximativ 12.000 lei, a fost recuperat. Poliţiştii Biroului de Investigaţii  Criminale Baia Mare au dispus ieri, 27 ianuarie, reţinerea pentru 24 de ore a băimăreanului. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.