VIDEO | APIA –  se apropie data limită de depunere, fără penalități, a cererilor unice de plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură le reamintește tuturor beneficiarilor că data limită de depunere, fără penalități, a cererilor unice de plată aferente campaniei 2020 este 15 iunie. Începând cu data de 6 aprilie, primirea cererilor unice de plată se realizează prin mijloace electronice.

În cadrul APIA Centrul Judeţean Maramureş au fost depuse până la această dată un număr de 32.556 de cereri, cu o suprafaţă de 136.469,79 ha.

Completarea cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA. Documentele care se atașează la dosarul cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI,BI,  pașaport, certificatul de înregistrare la ONRC, certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit de către fermieri, prin mijloace electronice, către centrele județene APIA de care aparțin.

APIA îi îndeamnă pe fermieri să colaboreze cu responsabilii de dosar de la nivelul centrelor județene, respectiv al centrelor locale, pentru clarificarea și soluționarea eventualelor probleme pe care le întâmpină, astfel încât să reușească să depună cererea în termen și să evite aplicarea de penalități.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.