ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

Consiliul Județean Maramureș, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, jud. Maramureș, titular al proiectului „REABILITARE DJ 108A GÂRDANI – LIMITĂ SĂLAJ”, propus a fi amplasat în orașul Ulmeni, comunele: Sălsig și Gârdani, jud. Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureș în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00 precum la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.