ANPC desfășoară proiectul “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor derulează, în această perioadă, prin Direcția de Insolvență a Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”.

În cadrul acestui program, se va desfășura in municipiul Cluj-Napoca conferința regionala care are ca scop principal informarea consumatorilor interesați de-a afla detalii referitoare la această procedură.

Evenimentul este dedicat persoanelor care se află în incapacitate de plată a datoriilor și nu mai fac față traiului zilnic, acestea fiind așteptate să participe la întâlnirea organizată în cadrul proiectului, unde vor afla tipurile de proceduri de intrare in insolvență și vor primi sfaturi de la profesioniștii din domeniul insolvenței persoanelor fizice – angajați ai instituțiilor publice, notari, executori judecătorești, avocați, practicieni în insolvență.

În data de 26 septembrie conferința se va desfășura la Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca, str. Octavian Goga nr.1 , cu începere de la ora 11:00.

La conferință vor participa directorul Direcției de Insolvență a Persoanelor Fizice, consilieri din cadrul Direcției de Insolvență a Persoanelor Fizice, reprezentanti ai institutiilor publice, executori judecătorești si practicieni în insolventa care vor prezenta cele trei tipuri de proceduri privind insolvența persoanelor fizice și vor oferi consiliere celor prezenți în materie de supraîndatorare.

Pentru mai multe detalii, persoanele care doresc să participe la acest eveniment se pot adresa Comisariatelor Județene pentru Protecția Consumatorilor din județele de domiciliu, prin e-mail la adresa: insolventa@anpc.ro sau prin mesaj pe pagina de Facebook – Insolventa ANPC.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.