Annotempore – Călătorie în lumea anotimpurilor în Baia Mare și împrejurimi este noul album marca Electro Sistem

A fost lansat cel de-al cincisprezecelea album din seria de publicații marca Electro Sistem, prezentarea volumului ”Annotempore – Călătorie în lumea anotimpurilor în Baia Mare și împrejurimi” va avea loc joi, 7 decembrie, la ora 13:00, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare.

Schimbarea anotimpurilor este o mare oportunitate de a reflecta asupra ciclului naturii și al vieții. Dacă vizităm același loc din nou și din nou în fiecare săptămână sau lună pentru a surprinde schimbarea, fie în scris, fotografii sau pânză, putem învăța multe.” Scriitoarea-editor Kath Stathers nici nu ar fi putut exprima mai bine momentele pe care le trăim atunci când ne plimbăm prin Baia Mare și împrejurimi cu o cameră, pentru a surprinde schimbarea magică a anotimpurilor.

Fotografia a oferit iar și iar ocazia să înregistrăm aceste schimbări. Lasă fotografiile din acest album să îți amintească că anotimpurile se schimbă și aduc mereu ceva unic și special cu ele.

Editorul responsabil este Blaskó Ștefan, Electro Sistem, selecția de fotografii și citate îi aparțin lui Deák László, designul albumului a fost realizat de Pintér Zsolt prin Pinter Visual, redactarea în limba engleză și limba română este semnată de George Enescu.

Sponsorul publicației a fost Grupul Electro Sistem.

Albumul trilingv (română, engleză, maghiară), de format mare, frumos poate fi un cadou perfect. Albumul se poate achiziționa în cadrul prezentării, iar după prezentare la redacția Bányavidéki Új Szó.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.