ANIVERSARE: 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române sărbătorită de jandarmii maramureșeni

În spiritul tradiției, prieteniei și valorilor comune, jandarmii maramureșeni au sărbătorit azi, în avans, bucuria împlinirii a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române alături de dragi prieteni și parteneri cu care desfășurăm, de fiecare dată, activități valoroase și importante pentru noi și pentru comunitate.

Jandarmii maramureșeni au ales să dedice ziua de azi unor oameni speciali, curajoși și înțelepți care valorizează fiecare clipă și care știu că viața este frumoasă. Este vorba despre prietenii jandarmilor din cadrul 𝐴𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 𝐴𝑆𝑆𝑂𝐶 𝐵𝑎𝑖𝑎 𝑀𝑎𝑟𝑒, 𝐴𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 ,,𝐶𝑒𝑟𝑐𝑒𝑡𝑎𝑠̦𝑖𝑖 𝑀𝑢𝑛𝑡̦𝑖𝑙𝑜𝑟” 𝑠̦𝑖 𝐴𝑠𝑜𝑐𝑖𝑎𝑡̦𝑖𝑒𝑖 ,,𝐶𝑎𝑑𝑟𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑀𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑖̂𝑛 𝑅𝑒𝑧𝑒𝑟𝑣𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑛 𝑅𝑒𝑡𝑟𝑎𝑔𝑒𝑟𝑒”, 𝑓𝑖𝑙𝑖𝑎𝑙𝑎 𝑀𝑎𝑟𝑎𝑚𝑢𝑟𝑒𝑠̦.

S-au bucurat, totodată, să îi aibă alături pe  foști comandanți ai unității și cadre militare în rezervă sau retragere față de care îi leagă o veche și strânsă prietenie.

Și ca o gazdă bună, au scos pe masă și prin curte tot ce au mai bun: autospecialele din dotare, materialele și tehnica specifice echipei de intervenție și structurii montane, exerciții demonstrative și câteva gogoși.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.