Angajări din sursă externă în poliția maramureșeană

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor pentru ocuparea a 6 posturi vacante de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, pe funcții de execuție vacante, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale pentru reducerea deficitului de personal.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 6 posturi de ajutor șef post la posturile de poliție comunale Botiza, Bistra, Budești, Rona de Sus, Copalnic-Mănăștur, Coroieni.

Înscrierea se realizează până în 24 septembrie (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24 septembrie doar până la ora 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@mm.politiaromana.ro.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se găsesc pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş http://www.mm.politiaromana.ro./cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 11 – 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi admiși să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.