ANGAJARE: La nivelul IPJ Maramureş a fost scos la concurs un post de agent de poliţie prin reîncadrare ca poliţist

ANGAJARE: La nivelul IPJ Maramureş a fost scos la concurs un post de agent de poliţie prin reîncadrare ca poliţist

 S-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal din Poliţia Română. La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş  a fost scos la concurs un post de agent prin reîncadrare ca poliţist.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului nu are scos la concurs nici un post pentru angajare din sursă externă, însă maramureşenii care doresc să devină poliţişti se pot înscrie pentru posturile disponibile la nivelul altor unităţi din ţară.
"Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8.04.2016 la sediile inspectoratelor de poliţie. Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la 15.04.2016. Înscrierile se fac personal la unităţile de recrutare în al căror stat de organizare se regăseşte postul sau structura pentru care optează fiecare candidat, indiferent de domiciliul candidatului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.
Concursul se va desfăşura în luna mai şi va cuprinde mai multe probe: evaluarea performanţei fizice, test scris de tip grilă şi interviu pentru departajare dacă este cazul. Înainte de aceste probe, fiecare candidat va fi evaluat din punct de vedere medical, psihologic şi al pregătirii fizice.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.