András Jablanoczki a plecat prea devreme din această lume

O veste trista pentru pentru comunitatea județului, fostul conducător al Salvamont Maramureș, salvator montan cu o activitate de peste 20 ani in slujba comunității, András Jablanoczki a încetat din viata la vârsta de 68 ani.

András Jablanoczki a fost o persoană îndrăgită în Baia Sprie.
”Implicat în viața social-politică și profesională a încercat să facă față tuturor provocărilor ce i-au stat în fața lui. După anii când am crezut că vom avea democrația vremurilor bune, după anul 1989 a fost primul viceprimar al orașului. A fost membru fondator al organizației politice de apărarea intereselor, apoi pe plan profesional a fost șeful organizației voluntare de Salvamont vreme de peste 20 de ani, cu o muncă susținută și necontenită în apărarea vieții omenești.
Urmărea cu ochi deschiși activitatea social-politică a orașului Baia Sprie, de unde se trăgea, unde a trăit o viață întreagă. Se spune, că după un timp omul îmbătrânește. Nu mai are puteri, este vrednic pentru odihnă binemeritată. La vârsta lui de 68 de ani, András Jablanoczki mai putea să savureze bucuriile bătrâneții. A plecat prea devreme din această lume”, spune Hitter Ferenc, președintele Asociației Medio Monte Baia Sprie.
Suntem alături de familia îndoliată, cu sincere condoleanțe!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.