Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei a fost aleasă președinta femeilor liberale din Maramureș

Peste 400 de femei liberale din județul nostru au participat la Comitetul de Coordonare al Organizației de Femei Liberale Maramureș, în cadrul căruia au ales o nouă echipă de conducere, în frunte cu Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei. La eveniment a fost prezentă Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului și Nicoleta Pauliuc, președinte Comisia de apărare din Senat, Mihaela Suciu, prim-vicepreședinte OFL România, Dana Crișan, vicepreședinte OFL România Regiunea de Nord-Vest,  Alina Ristea, președinte OFL Satu Mare.

Am încredere că doamna Anca Hendea va face o treabă extraordinară în fruntea OFL Maramureș. Îi doresc mult succes și felicitări pentru noua funcție obținută astăzi”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Alegerea noii conduceri a OFL Maramureș a fost o bună ocazie de a vedea forța pe care o reprezintă doamnele și domnișoarele în PNL Maramureș. Felicitări , Anca Hendea, și mult succes alături de noua echipă! Contăm pe implicarea voastră, pe determinarea și dorința voastră de a contribui la schimbarea în bine a comunităților din care faceți parte”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.