Amy Winehouse nu mai cântă la Bucureşti. Artista şi-a anulat turneul european

Amy Winehouse nu mai cântă la Bucureşti. Artista şi-a anulat turneul european

Amy Winehouse nu va mai cânta, pe 15 august, la Bucureşti, artista anulându-şi întregul turneu european programat pentru această vară, informează organizatorii evenimentului din Capitală, Events.
"Amy Winehouse îşi anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple", spun reprezentanţii artistei britanice, într-un mesaj adresat tuturor fanilor din ţările în care Amy Winehouse ar fi urmat să concerteze în această vară.

"Suntem alături de fanii din România care aşteptau cu nerăbdare acest concert şi se simt dezamăgiţi în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză, ţinând cont că perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurtă ca ea să susţină un show în România la maximul său de potenţial. Sperăm ca Amy să depăşească acest moment, cu sprijinul familiei", spune Sorina Burlacu, director general Events.
Persoanele care şi-au cumpărat deja bilete pentru concertul pe care artista britanica urma să-l susţină pe Stadionul "Iolanda Balaş Soter" îşi pot recupera, din reţeaua Eventim, contravaloarea lor, începând de luni, 27 iunie, până pe data de 15 august inclusiv. În cazul biletelor cumpărate online, contravaloarea lor poate fi recuperată contactând reţeaua Eventim la adresa de mail contact@eventim.ro sau la numărul de telefon 021 250 10 08.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.