AMOFM: 40 de posturi disponibile pentru activitate sezonieră în Germania, la companiile Europa Park și McDonald’s

AMOFM: 40 de posturi disponibile pentru activitate sezonieră în Germania, la companiile Europa Park și McDonald’s

 Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 40 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la București în data de 24 martie 2016, informează, vineri, instituția.

Companiile Europa Park și McDonald’s oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, cu/fără experiență îndelungată în domeniu și cunoștințe bune de limba germană (nivel B1). Pentru posturile de bucătar, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, precum și cunoștințe de limba germană, nivel A2.
Angajarea se face pe o perioadă de 8 — 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1900 — 2400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar și de 1400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem
Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe.
Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.
Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă".

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.