Ameninţări la adresa barmanei şi clienţilor într-un bar din Baia Mare

Ameninţări la adresa barmanei şi clienţilor într-un bar din Baia Mare

În urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş de la personalul firmei care asigură paza la un local situat pe B-dul Traian din Baia Mare, cu privire la faptul că în interiorul localului o persoană provoacă scandal, la faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care l-a identificat pe Nicolae B. de 36 ani, din comuna Cupşeni, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de port ilegal de dispozitiv pentru şocuri electrice şi ultraj contra bunelor moravuri.
În data de 04.02.2012, în jurul orei 15:30, cel în cauză s-a deplasat la un bar de pe B-dul Traian împreună cu un amic, pentru a consuma băuturi alcoolice, acesta aflându-se deja sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce s-a aşezat la una din mese,  Nicolae B. i-a cerut barmanei un foc pentru ţigară, iar când aceasta a vrut să-i aprindă ţigara, cel în cauză a scos un aparat pentru şocuri electrice şi a început să se joace cu el prin local, susţinând că nu se teme de nimeni. În acel moment, amicul cu care intrase făptuitorul a părăsit localul, iar acesta agitând electroşocul le-a spus barmanei şi unei cliente că nu scapă neviolate şi că ar fi bune pentru dus în Lisabona la „produs”, clienta respectivă abandonându-şi consumaţia şi părăsind localul.
După aceasta făptuitorul şi-a îndreptat atenţia asupra a două persoane de sex masculin din local, pe care tot în prezenţa electroşocului, i-a ameninţat că va  întreţine raporturi sexuale cu ei, aceştia părăsind  şi ei localul şi abandonându-şi consumaţiile. Când în local a intră un nou client şi şi-a comandat o bere, Nicolae B. i-a spus să-şi bea repede berea şi să plece deoarece urmează să o violeze pe barmană. În acel moment barmana a reuşit să apese butonul de panică şi să cheme firma de pază, faţă de care făptuitorul şi-a continuat atitudinea agresivă.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.