Alianța USR-PLUS a început strângerea de semnături în Maramureș

Ieri a început oficial strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Alianța 2020 USR PLUS are cea mai bună listă de candidați pe care România a avut-o vreodată la alegerile pentru Parlamentul European, Dacian Ciolos, Cristian Ghinea și Clotilde Armand fiind cei care deschid lista.

Pentru a putea candida la aceste alegeri, este nevoie de 300 000 de semnături la nivel național. Noi nu avem liste gata semnate, chiar strângem semnătură cu semnătură, așa cum am făcut și în campania Fără Penali în funcții publice.

Membrii USR Maramureș si PLUS Maramureș vor fi timp de 5 săptămâni prezenți în orașele și comunele din județ pentru a strânge semnăturile.

Dacă doriți ca alianța USR-PLUS să poată candida, avem nevoie de semnăturile dumneavoastră. Vă așteptăm la sediul USR din Baia Mare, unde veți găsi formulare sau unde le puteți aduce pe cele completate. Totodată, dacă vreți să fiți voluntari sau să ne dați semnătura de susținere, înscrieți-vă pe https://www.usrplus.ro și vom lua legătura cu voi.

Biroul de presă USR Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.