VIDEO | Aleșii județeni s-au reunit în prima ședință ordinară a Consiliului Județean Maramureș, din anul 2020

Aleșii județeni s-au reunit în prima ședință ordinară a Consiliului Județean Maramureș, din anul 2020. Ordinea de zi a fost deschisă de proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului consilierului județean Varga Cornel, locul vacant fiind ocupat de consilierul județean Decebal Daniel.

Miercuri, 29 ianuarie,  în Sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ a avut loc prima ședință ordinară a Consiliului Județean Maramureș, din anul 2020. Pe ordinea de zi a ședinței condusă de președintele Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat vicepreședintele George Moldovan, dar și secretarul județului, Aurica Todoran, s-au regăsit 17 proiecte de hotărâre, dar și două proiecte suplimentare care au fost supuse dezbaterii și votului plenului.Ordinea de zi a fost deschisă de proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului consilierului județean Varga Cornel, locul vacant fiind ocupat de consilierul județean Decebal Daniel, care a și depus jurământul de credință în fața aleșilor județului. După anunțarea demisiei consilierului județean Cornel Varga, președintele Gabriel Zetea, vicepreședintele George Moldovan, dar și consilierii Anton Rohian și Nicolae Mișulec au avut cuvinte de apreciere cu privire la activitatea celui care a ales să părăsească forul județean, alegând să devină consilier municipal în Consiliul Local Baia Mare.

Totodată, aleșii județeni au stabilit și modificarea componenţei nominale a unor comisii de specialitate ale Consiliului Județean Maramureş.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.