VIDEO | Alertă în Baia Mare – posibil pedofil cercetat de polițiști

S-a dat alarma în Baia Mare după ce pe rețelele de socializare au apărut informații că un minor a fost abordat de un posibil pedofil. Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Copilul ar fi fost hărțuit de bărbat la intrarea la bazinul de înot din Baia Mare.

”Părinți, în Baia Mare umblă nestingherit un nenorocit de pedofil! După ce a agresat 2 copii, pe unul din ei în văzul lumii și surprins de camerele de luat vederi, a fost prins și mai apoi eliberat de poliție pe motiv că probele nu sunt concludente�. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveți câteva imagini în care puteți vedea agresorul. Să fim atenți și sa ne protejăm copiii pentru că autoritățile se pare că nu o vor face”, a scris o băimăreanca pe o rețea de socializare.

Polițiștii maramureșeni au declarat că s-au luat măsuri și că se fac cercetări în acest caz.

”Din momentul în care au fost sesizați despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, polițiștii au demarat activități pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea situației de fapt. Pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș. Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările sub coordonarea procurorului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.