VIDEO | Alegeri fără incidente deosebite în judeţul Maramureş

Toate secţiile de votare din judeţul Maramureş au fost închise la ora 21:00. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș alegerile s-au desfășurat în județul nostru fără incidente deosebite. În contextul acestor alegeri au fost constituite două zone de risc, pe raza comunei Coltău şi a oraşului Borşa, localităţi unde a fost suplimentat dispozitivul de ordine şi siguranţă publică.

Efectivele M.A.I. implicate în asigurarea unui cadru normal de desfăşurare a procesului electoral au acţionat la 440 de secţii de votare şi 76 de Birouri Electorale de Circumscripţie.

”Precizez faptul că de la începutul procesului de votare, pe raza judeţului Maramureş nu s-au produs evenimente de o gravitate deosebită în planul ordinii publice. Misiunea noastră nu se termină odată cu încheierea votării, mai având şi alte atribuţii privind securitatea transportului materialelor rezultate în urma procesului de votare”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

În cursul zilei de 6 decembrie, poliţia s-a sesizat sau a fost sesizată cu privire la producerea a şase posibile evenimente în context electoral, toate privind continuarea campaniei în mediul on-line, faptă interzisă. La nivelul judeţului Maramureş au fost centralizate 1307 solicitări de urnă mobilă, în 89 de localităţi.

Sursa foto: digi24.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.