VIDEO | ALDE se pregătește de alegerile europarlamentare

ALDE s-a reunit joi la Oradea, în vederea pregătirii alegerilor pentru Parlamentul European. Au avut loc discuții despre pregătirile pentru alegerile europarlamentare, organizarea și viziunea asupra programului electoral. ALDE și-a stabilit totodată și un target pentru aceste alegeri, mai precis înregistrarea unui procent de 15%.

La prima ședință regională de lucru, Preşedintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general Daniel Chiţoiu, vicepreședintele Andrei Gerea, parlamentarul european ALDE, Norica Nicolai, vicepreședintele ALDE, Ovidiu Silaghi, și Simona Brătulescu, președintele Ligii Aleșilor Locali, au avut discuții cu reprezentanți ai organizațiilor județene din nord-vestul țării, respectiv conducerile din Alba, Arad, Bihor, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj.

Potrivit președintelui ALDE Maramureș, Cornelia Negruț, ALDE crește în sondaje, iar cele mai proaspete cifre indică pentru acest partid 11-12%.

Cornelia Negruț a mai arătat că ALDE este un partid ce luptă pentru apărarea drepturilor și libertăților individuale, un partid capabil să susțină interesele naționale în Europa, care luptă pentru promovarea unei agende liberale la guvernare și care se consolidează în plan organizatoric.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.