AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE: Banii care nu au fost revendicați când trebuia de beneficiari au ajuns la Trezorerie

AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE: Banii care nu au fost revendicați când trebuia de beneficiari au ajuns la Trezorerie

 Banii pentru ajutoarele de încălzire care nu au fost revendicați de beneficiari în momentul distribuirii au fost returnați Trezoreriei. Cei care vor să intre în posesia banilor trebuie să depună o cerere la Direcția de Asistență Socială și se va stabili o dată la care banii vor fi redistribuți.

Deși banii pentru ajutoarele de încălzire au început să fie distribuți din luna decembrie, nu toți beneficiarii și i-au ridicat. Banii care nu au fost ridicați la termen au fost retrimiși la Trezorerie și vor ajunge la beneficiari doar dacă aceștia urmează procedura stabilită. Bani nu se vor primi în funcție de data la care este depusă cererea, ci abia după ce se va încheia distrubuirea sumelor pentru toată perioada în care se acordă acest sprijin financiar.
 “Rugămintea mea este pentru cei care nu și-au ridicat în termen ajutoarele de încălzire, toate sumele rămase au fost depuse din nou în Trezorerie iar ei sunt rugați să depună o cerere la noi iar ulterior vom anunța o dată în care se vor ridica acești bani și vor putea fi distribuiți”, a arătat Georgeta Delescu, directorul Direcţiei  de Asistență Socială Sighet.
Cererile pentru revendicarea banilor pentru ajutoarele de încălzire se pot depune la Direcția de Asistență Socială până la data la care vor fi distribuți banii aferenți lunii martie.
„În momentul în care se primește o cerere nu putem să o onorăm și să scoatem bani pentru fiecare persoană care vine să depună cererea. De aceea sper să ne înțeleagă beneficiarii pentru că este destul de greu de gestionat aceste sume iar Trezoreria nu ne poate elibera acetse sume pe care suntem obligați noi să le ridicăm decât în baza unui tabel”, a mai spus Georgeta Delescu.
Direcția de Asistență Socială poate ridica de la Trezorerie sumele de bani nerevendicate la termen de beneficiari doar pe baza unei programări în anumite zile dintr-o lună.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.