VIDEO | Agențiile de turism vin în întâmpinarea celor dornici de călătorii cu oferte foarte atractive

Agențiile de turism vin în întâmpinarea celor dornici de călătorii cu oferte foarte atractive. Dacă anul 2020 a fost marcat de restricții și temeri, anul 2021 se anunță unul mai optimist, spun operatorii de turism.

Deși pe fondul evoluției epidemiologice, nicio țară nu a rămas neafectată de consecințele noului coronavirus, vacanțele turiștilor s-au desfășurat în siguranță.Pentru vacanțele de Paști și 1 Mai, sunt oferte speciale atât pentru cei care sărbătoresc Paștele pe 4 aprilie, catolicii, cât și pentru cei care sărbătoresc Paștele, pe 2 mai.

”Cea mai accesibilă destinație, ca timp de zbor,  ca preț,ca temperaturi foarte bune, este Egiptul, unde se poate zbura din Cluj, și rețurile sunt deosebit de atractive, când zic acest lucru mă refer la faptul că doi adulți nu pot merge i cu 800 de euro pe săptămână. Acest preț depinde de numărul de stele și între aceste hoteluri există mari diferențe între calitatea serviciilor oferite. Se poate alege și sejur de 7,8 sau 14 nopți”, spune Daniela Grigorescu, administrator agenție de turism din Baia Mare.

Pentru Paști sunt oferte foarte multe în orașe europene.

Nu știm încă 100% în ce condiții se va putea călători atunci, ofertele există, poate va trebui să mai așteptăm un pic până vom putea spune exact în ce condiții se poate călători în aceste  localități”, spune Daniela Grigorescu.

Pentru vară, ofertele sunt stabilite încă de anul trecut. În acest moment există mari reduceri de preț, iar după luna aprilie vor mai exista doar prețurile standard, mai ales la ofertele cu plecare charter, din Baia Mare. Condițiile de plată sunt foarte flexibile, cu avans achitat între 10-30%, iar diferența se achită cu doar  cu 21 de zile înainte de plecare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.