ADVERTORIAL: KiK a deschis primul magazin din Maramureș la Sighetu Marmației

ADVERTORIAL: KiK a deschis primul magazin din Maramureș la Sighetu Marmației

 Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din județul Maramureș, în Sighetu Marmației.

Inaugurarea magazinului a avut loc în 6 noiembrie în prezența autorităților locale sighetene și a prefectului județului Maramureș.
”Vă felicit pentru viteza cu care v-ați mișcat, eu circul destul de des prin fața magazinului dumneavoastră și am văzut că de la o zi la alta ați aranjat aici cred că mii de produse. Sper să aveți și în Sighet același succes”, a spus primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.
”Suntem onorați de faptul că ați ales Maramureș și Sighetu Marmației. Sper să aveți mult succes, ați venit în sprijinul cetățenilor din Sighet și nu numai, sperăm ca cetățenii Maramureșului să fie încântați de ceea ce vor găsi aici, atât de calitate, cât și de preț”, a adăugat prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan.
Deschiderea pentru public a magazinului a avut loc miercuri, 7 noiembrie, la ora 9:00. Cu o suprafaţă de vânzare de peste 700 mp, noul magazin KiK vine în întâmpinarea cumpărătorilor cele mai importante concepte şi piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbaţi şi copii, alături de accesorii, cosmetice, jucării, rechizite și diverse produse din categoria home&deco.
”Am venit cu cele mai bune gânduri de început de sărbători, am venit să aducem un sortiment bogat, variat, în spiritul sărbătorilor care se apropie, după cum vedeți ne pregătim intens de Crăciun, în afară de produsele pentru casă și tot ceea ce înseamnă nevoia de zi cu zi pentru orice familie aducem o gamă variată de haine, de îmbrăcăminte de bază pentru toate generațiile. Am venit cu calitate germană și asta spune multe lucruri, suntem un discounter, însă ceea ce ne diferențiază este standardul de calitate pe care noi îl aplicăm și după care verificăm tot ceea ce intră în magazinele noastre”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.
Sighetenii au așteptat cu nerăbdare deschiderea magazinului, probă fiind faptul că la câteva minute de la deschidere acesta a fost plin de clienți.
”Astăzi și mâine de la ora 09:00 până la ora 21:00, ăsta este programul nostru de funcționare, avem 10% reducere la toate produsele, totodată pentru cei care sunt interesați de oferte speciale, vor găsi la noi și produse din sezonul de vară pe care le vindem cu un preț de până în 10 lei, iar pe viitor sighetenii pot să aștepte în poștă revistele noastre care apar din două în două săptămâni și care prezintă cele mai importante puncte din ceea ce vor găsi în maagzin”, a adăugat directorul general al KiK România.
Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.