ADI Deșeuri | Peste 122.000 de lei „economie” în ianuarie prin eliminarea dublei facturări de către Drusal către Baia Mare
Peste 122.000 de lei „economie” în ianuarie prin eliminarea dublei facturări către Baia Mare ADIGIDM Maramureș a refuzat o cantitate de 179,51 de tone de deșeu rezidual cuprinse în situația de lucrări pe luna ianuarie, înaintată de operatorul de colectare pentru UAT Baia Mare.
Această cantitate provine de la agenții economici care au contract direct cu Drusal, dar nu au pubele și aruncă deșeurile la punctele de colectare comune.
”Drusal a facturat aceste cantități, individual, fiecărui agent și a încasat sumele de la aceștia. În consecința, facturarea lor și către UAT Baia Mare, unde costurile sunt suportate de cetățeni, ni se pare cel puțin imorală. Cele aproape 180 de tone au rezultat din situația cerută de ADIGIDM și centralizată parțial de Primăria Baia Mare in urma verificării unui număr de aproximativ 1300 de agenți din cei peste 4000 care funcționează la nivelul municipiului.
Prin refuzul validarii acestei cantități, valoare facturii pentru salubrizarea menajeră a Municipiul Baia Mare a scăzut în luna ianuarie cu peste 122.420 de lei,” – a declarat Romeo Dobocan, director executiv ADIGIDM Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.