ADI Deșeuri: Campanie de colectare deșeuri electrice în Baia Sprie

Vineri și sâmbătă 6-7 mai se va desfășura o nouă campanie de colectare deșeuri electrice, electrocasnice și electronice în Baia Sprie și localitățile limitrofe.

Între orele 10:00 și 16:00 mașinile de colectare vor circula prin Orașul Baia Sprie și localitățile aparținătoare: Chiuzbaia, Satu Nou de Sus, Tăuții de Sus.

Toți cei care vor apela la serviciul de colectare din cadrul campaniei pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile constând în echipamente electrice și electrocasnice noi:
2 x Cafetieră
2 x Prăjitor de pâine
2 x Fier de călcat
2 x Bormașină

.Tragerea la sorți va avea loc sămbătă, ora 16:30, în Microraion Vest.

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic se colectează și reciclează aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Se colectează frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii și astfel ajung la fabrica de reciclare. Colectarea se face pe baza de programare la numărul de telefon 0756036205 sau 0720811640, fie completează formularul de comandă de ridicare de la domiciliu

Campania de mediu este organizată de @baiasprieoficial împreună cu @The Green Project.ro, Organizația Colectivă @EcoPositive.ro și partenerii locali: @ADIGIDM Maramureș, @Garda de Mediu Maramureș, @Agenția pentru Protecția Mediului Maramures și @Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.