ADI Deșeuri: Anunț important pentru băimărenii care n-au primit încă pubele

În cea mai mare parte, operatorul de salubrizare a încheiat distribuirea pubelelor în zona de case a municipiului Baia Mare. Mai sunt aproximativ 1000 de gospodării la care, din diverse motive, pubelele galbene și albastre nu au ajuns.

 ”Cei care nu au primit încă pubele și stau în zone în care operatorul a distribuit recipienții, le pot ridica de pe str Iazului nr 1. Ridicarea se face cu buletinul.
În cazul în care locuiți pe o stradă din Baia Mare pe care operatorul a omis-o din programul de distribuire a pubelelor sau din motive obiective nu vă puteți deplasa să vă ridicați personal recipienții, ADIGIDM Maramureș va centraliza toate solicitările venite de la dumneavoastră și le va transmite operatorului pentru a găsi o soluție să vă fie aduse pubelele la domiciliu.
 Înscrierile se fac la numărul de telefon 0754535452, de luni până vineri în intervalul orar 12-19. Iar sâmbăta între orele 10 -15.

Contactează-ne cât mai repede dacă stai în Baia Mare și nu ai primit încă pubele pentru colectarea selectivă! Acestea se distribuie doar persoanelor fizice!”- transmite Romeo Dobocan, director executiv ADIGIDM Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.