Actriţa Mariana Mihuţ a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

Actriţa Mariana Mihuţ a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor
Actriţa Mariana Mihuţ are, începând de duminică, o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti. Ea a mulţumit publicului prezent că a venit pe o vreme atât de friguroasă pentru a-i fi alături în acest moment important.
 
Personalitatea îndrăgitei actriţe a fost omagiată într-un Laudatium de prof. Ion Toboşaru. 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a oferit o plachetă a oraşului Bucureşti, pentru meritele deosebite de-a lungul anilor pe scena teatrului. 

”Vă rog să-mi daţi voie, cu respect şi cu preţuire, să vă ofer, din partea comunităţii, placheta oraşului. Este expresia respectului nostru şi a iubirii pe care o avem faţă de dumneavoastră”, a spus primarul Capitalei. 

”Mă simt foarte bine. Nu mă aşteptam să fie atâta lume. Mulţumesc din suflet că aţi venit (…) şi că nu vă uitaţi artiştii”, a spus Mariana Mihuţ. 

Întrebată de jurnalişti ce iubeşte mai mult – teatrul sau filmul, actriţa a spus că le iubeşte pe ambele în egală măsură, chiar dacă a făcut mai mult teatru. Ea a adăugat că este bucuroasă că face parte dintr-o familie de actori. 

”Nu ne criticăm, suntem obiectivi şi ne ajutăm. Cred că este un mare avantaj, ne înţelegem unul pe celălalt şi în momente când ne vine să trântim uşa”, a mai spus actriţa. 

La ceremonie au mai fost prezenţi actorii Victor Rebengiuc (soţul Marianei Mihuţ), Irina Petrescu, Ileana Stana Ionescu, George Motoi, Dan Aştilean, Şerban Puiu şi alţii. 

Mariana Mihuţ se alătură astfel pe Aleea Celebrităţilor altor mari personalităţi ale teatrului şi filmului din România, care au primit aceeaşi distincţie: Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu-Botez, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Maia Morgenstern, regizorul Alexandru Tocilescu şi Draga Olteanu Matei. 

Aleea Celebrităţilor – Walk of Fame, din Piaţa Timpului din Bucureşti este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Proiectul a fost iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.