Actorul american Danny DeVito recompensat cu o stea pe Walk of Fame

Actorul american Danny DeVito recompensat cu o stea pe Walk of Fame

Actorul american Danny DeVito, deţinător a nouă premii din industria cinematografică şi al altor 27 de nominalizări, a fost recompensat joi cu o stea pe celebrul ‘Walk of Fame’ din Hollywood, notează AFP.Actorul în vârstă de 66 de ani, care îşi împarte timpul între filmul de lung metraj şi cel pentru televiziune, a primit cea de-a 2445-a stea de pe ‘Bulevardul Gloriei’.
‘Întrebarea este următoarea: o duc acasă sau o las aici?’, a glumit el pe seama noii sale stele. ‘Aş putea să mă instalez în acest magazin de alături şi să vin în fiecare zi să o lustruiesc’, a adugat el.Actorul a salutat în stilul său tradiţia ce impune ca persoana recompensată să fie prima care păşeşte pe stea, descălţându-se de pantof şi ciorap pentru a pune piciorul gol pe preţioasa placă.Născut la 17 noiembrie 1994 într-o localitate din statul New Jersery, situat în estul SUA, Danny DeVito s-a făcut remarcat în numeroase filme, cum ar fi serialul ‘Taxi’ (Globul de Aur în 1980 pentru cel mai bun actor de serial într-un rol secundar, Emmy în 1981), ‘Zbor deasupra unui cuib de cuci’, ‘L.A. Confidential’, ‘Batman revine’, ‘Sinuciderea fecioarelor’.
De asemenea, el a fost producător pentru pelicule celebre ca ‘Erin Brocovich’, ‘Gattaca’, ‘Pulp Fiction’ ori regizor (‘Ucideti-l pe Smoochy!’, ‘Matilda’, Hoffa’, ‘Războiul rozelor’, ‘Arunc-o pe mama din tren’). AGERPRES

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.