Activităţi preventive desfăşurate de către jandarmi şi poliţişti

     În zilele de 8 și 9 martie, jandarmii maramureseni alături de poliţiştii din cadrul Biroului Siguranța Școlară din Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Județului Maramureș au desfăşurat activităţi preventive la mai multe instituții de învățământ.

Şi anul acesta continuă seria activităţilor preventive desfăşurate în unităţile şcolare din judeţul Maramureș, iar zilele aceasta au fost 5 astfel de activităţi la care au participat aproximativ 200 de elevi din cinci unităţi de învăţământ în localitățile, Copalnic Mănăștur, Cernești, Poienile de sub Munte și Borșa.

Pe timpul întâlnirilor au fost purtate discuţii interactive, iar participanţilor le-au fost prezentate şi principalele fapte antisociale ce pot fi săvârşite de către elevi. Aceste întâlniri urmăresc, în special, încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul şcolar, social sau familial.

Jandarmii şi poliţiştii sunt preocupaţi în permanenţă de siguranţa şcolară, astfel că activităţile vor continua pe parcursul întregului an şcolar în instituţiile de învăţământ de pe raza judeţului Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.