Acțiuni preventiv-educative
Jandarmeria Maramureș, în colaborare cu Biroului de Siguranță Școlară, cu Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș, au derulat în 30 iunie încă o activitate preventiv -educativa , în zona localității Cicârlău, în mijlicul naturii în cadrul taberei organizate de Asociația ,, Cercetașii Munților”.

Jandarmii le-au oferit copiilor prezenți la activitate informații despre importanța adoptării unui comportament adecvat, responsabil și prosocial. De asemenea, cei mici au primit și sfaturi practice din partea jandarmilor montani cu privire la felul în care trebuie să se pregătească pentru o excursie pe munte.

Totodată, polițiștii le-au reamintit copiilor despre importanța respectării legilor, oferindu-le recomandări în cazurile în care siguranța le-ar putea fi afectată, iar reprezentantul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș le-a expus acestora riscurile la care se supun în cazul consumului de alcool, tutun sau substanțe interzise.

Copiii au avut multe curiozități, iar oamenii legii au fost încântați să le ofere răspunsuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.