ACŢIUNI POLIŢIE: Amenzi în valoare de peste 20 000 de lei aplicate într-o singură zi în Fărcaşa

ACŢIUNI POLIŢIE: Amenzi în valoare de peste 20 000 de lei aplicate într-o singură zi în Fărcaşa

 Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au acţionat pe raza de competenţă împreună cu specialişti din cadrul Ocolului Silvic Borleşti pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care transportă ilegal material lemnos sau care, prin abaterile comise, constituie un risc pentru siguranţa rutieră. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare totală de 20 155 de lei.

Ieri, 05 aprilie, între orele 15.00 – 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa împreună cu specialişti din cadrul Ocolului Silvic Borleşti, au organizat o acţiune pentru prevenirea infracţiunilor la regimul silvic dar şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă rutieră. Astfel, poliţiştii au controlat 27 de autovehicule şi au legitimat 32 de persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, şase dintre acestea fiind abateri de la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Valoarea amenzilor este de 20 155 de lei.
Poliţiştii atrag atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic. În perioada următoare vor fi organizate şi alte acţiuni şi controale în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele în vigoare!
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.