ACȚIUNE CASCADĂ a polițiștilor rutieri, 34 de permise reținute

Zilele acestea, polițiștii din Maramureș continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în special pentru prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum și trafic.

Ieri, 19 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Maramureș au desfășurat activități în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier Sălaj, pe DN1C și DJ 108A.

Pe parcursul activităților au fost folosite mijloacele tehnice din dotare pentru impunerea respectării regimului legal de viteză și aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a a legislației în domeniu, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță rutieră.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 220 de sancțiuni contravenționale, 194 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată, polițiștii au reținut 34 permise de conducere, 28 dintre acestea pentru viteză și 6 pentru depășire neregulamentară. În context, au fost retrase și trei certificate de înmatriculare pentru diverse abateri.

Polițiștii atrag atenția tuturor participanților la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.