VIDEO | Acțiune caritabilă a jandarmilor maramureșeni pentru a-i ajuta pe Ștefania și Daniel

Jandarmii maramureşeni au fost, anul acesta, ocrotitorii Ștefaniei și ai lui Daniel. Vineri, la Sala Polivalentă ,,Lascăr Pană” din Baia Mare, s-a desfășurat meciul de fotbal caritabil din cadrul campaniei umanitare ,,Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel”, activitate realizată în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș și cu Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASOOC Baia Mare.

Jandarmii maramureşeni mulţumesc celor care au susținut această campanie, fie prin participare la activitate, fie prin donațiile făcute în contul deschis pentru Ștefania și pentru Daniel și cred că prin efortul comun vor reuși să aducă o rază de lumină în viața acestora.

Scopul campaniei ,,Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” a fost de a-i ajuta pe Ștefania, elevă a Liceului de Artă Baia Mare, în vederea achiziţionării unui scaun cu rotile electric, și pe Daniel, elev al Şcolii Gimnaziale ,,Vasile Alecsandri” din Baia Mare, care necesită protezare la antebraţ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.