Accidente rutiere cu victime, înregistrate în cursul zilei de 18 iulie

Accidente rutiere cu victime, înregistrate în cursul zilei de 18 iulie

În cursul nopţii de 18/19 iulie, ora 00, 20, Biroul Rutier Baia Mare a fost sesizat prin  SUAU 112, despre faptul că pe b-dul Independenţei din Baia Mare a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Paul C., de 29 de ani, domiciliat in Baia Mare, conducea un moped pe b-dul Independentei, pe acostamentul din partea dreaptă. În dreptul imobilului cu nr. 21, din cauză că acostamentul era acoperit cu pietriş, mopedul a derapat şi s-a răsturnat înafara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală conducătorului de moped care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind de peste 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză continuă cercetările.

În data de 18 iulie, ora 18, 00, Secţia de Poliţie rurală Vişeu de Sus a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DJ 187, pe raza comunei Poienile de Sub Munte, au avut loc două accidente rutiere cu victime.
Andrei O., de 18 ani, din Giuleşti, conducea un autoturism pe D.J. l87, către Repedea. La un moment dat, i-au ieşit în faţa maşinii, o femeie însoţită de o minoră, care se angajaseră în traversarea străzii, fără să se asigure şi prin loc nepermis. Minora, de 9 ani, a fost accidentată de către autovehicul. Conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. El a fost identificat ulterior pe raza comunei Bogdan Vodă şi audiat de către poliţişti.
Rămase la locul evenimentului, cele două localnice din Poienile de sub Munte, mamă şi fiică, au fost transportate cu o maşină personală către spitalul din localitate, pentru a primi îngrijiri medicale. Doar că, autoturismul respectiv, condus de către Mihai L., de 58 de ani, din Poienile de sub Munte, a fost, la rândul său, implicat într-un accident rutier. Astfel, la mică distanţă, în dreptul unui imobil, autoturismul a fost acroşat de către o autoutilitară, condusă pe contrasens de către  Mihai B., de 20 de ani, din Poienile de sub Munte. Din cauza coliziunii între cele două autovehicule, mama minorei, Eudochia C., de 32 ani, si conducătorul auto Mihai L. au fost răniţi. După ce părţile vătămate au primit îngrijirile medicale de specialitate, nu au rămas internate.
Poliţiştii efectuează în prezent cercetări astfel: faţă de Andrei O., de 18 ani, din Giuleşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără înştiinţarea poliţiştilor; faţă de Mihai B., conducătorul autoutilitarei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Toţi cei trei conducători auto implicaţi în evenimente au fost supuşi testării cu aparatul etilo-test care a indicat, în toate cazurile, valoarea „zero”. La finalizarea cercetărilor se vor propune soluţiile legale corespunzătoare
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.