VIDEO | ACTUALIZARE: Accident mortal în Berbești | galerie foto

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri seara în Berbești. Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate, iar șoferul a rămas încarcerat.  Firele de curent au căzut pe mașină, iar pompierii au așteptat intervenția lucrătorilor de la Electrica pentru decuplarea curentului. Din păcate, șoferul, un tânăr de 22 de ani, nu a mai putut fi salvat.

”Ieri, 17 martie, în jurul orei 20.15, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe D.N. 18 în localitatea Berbești.  La fața locului polițiștii au identificat un autoturism, care prezenta avarii în urma impactului cu un autovehicul parcat în afara părții carosabile și cu un stâlp de beton, pe care l-a rupt. La volanul autoturismului a fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 22 de ani din localitate. În urma impactului acesta a decedat la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ionel Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Tânărul a obținut permisul de conducere în 24 februarie iar atunci era felicitat de prietenii lui. Acum pe pagina de facebook a acestuia curg mesajele de condoleanțe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.