Accident grav, cu trei mașini, în Rozavlea

Un grav accident de circulație s-a produs ieri în Rozavlea. Un tânăr care s-a angajat într-o depășire fără să se asigure s-a răsturnat  cu mașina și a distrus aproape în totalitate două autoturisme care erau parcate pe marginea drumului.

Din fericire accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, cele 3 mașini implicate în evenimentul rutier fiind distruse în proporție de 90%.

”Duminică în jurul orei 14:20 patrula de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată despre faptul că în comuna Rozavlea a avut loc un accident de circulație. În urma accidentului conducătorul auto nu a suferit vătămări corporale însă cele 3 autoturisme au fost avariate în proporție de 90%. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost amendat și a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.