VIDEO | A punctat trei infracțiuni dintr-o lovitură

Un maramureșean a reușit să puncteze trei infracțiuni dintr-o lovitură. Asta după ce a fost oprit de polițiști în trafic, pentru un control de rutină.

Marți, în miezul zilei, poliţiştii din Bârsana au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 186. La volan era un bărbat de 44 de ani, din Năneşti. Verificările efectuate au relevat că acesta nu deţine permis de conducere, că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că numerele de înmatriculare aplicate pe mașină erau atribuite de fapt unui alt autoturism, care în prezent are înmatricularea suspendată. Întrucât concentraţia alcoolică a fost de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de probe de sânge.

Acum, acesta este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, respectiv conducere fără permis, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.