A patra zi de protest spontan privind eliminarea inechităților salariale la AJOFM Maramureș

Salariații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș a continuat a patra zi de protest spontan desfășurat azi, 20 noiembrie între orele 10.00 și 11.00, cu susținerea expresă a acelorași revendicări ca și în prima zi de protest în cu accent în  eliminarea inechităților salariale din aceeași familie ocupațională.

Cer următoarele:

Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea factorilor decizionali. Nu suntem dispuși să acceptăm discriminare.

Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.

acordarea drepturile salariale câștigate în instanță prin sentințe definitive și neacordate, eșalonate pe o perioadă de 5 ani!

Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.

Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare. Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie”, transmit membri  de sindicat AJOFM Maramureș  afiliați la ,,Sindicatul național al Salariaților din Instituțiile Ministerului Muncii și  ceilalți funcționari publici ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.