VIDEO | A fost majorată alocația pentru hrana bolnavilor din spitale

În ședința de Consiliu Județean de la sfârșitul săptămânii trecute s-a aprobat majorarea alocației de hrană pentru meniurile pacienților din cadrul spitalelor aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș.

Implementarea unor măsuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor din unitățile spitalicești din Maramureș primează, iar în acest sens s-a adoptat Hotărârea de Consiliu Județean care prevede majorarea alocației de hrană pentru bolnavi și un control mai strict al calității serviciilor medicale oferite în spitalele aflate în subordinea CJ.

”Potrivit hotărârii adoptate, crește alocația de hrană cu circa 50% pentru fiecare meniu, iar pentru această măsură vom aloca de la bugetul Consiliului Județean peste 1 milion de lei anual. În paralel cu creșterea alocației pentru hrana bolnavilor vom face și un control mai strict al calității serviciilor medicale oferite în spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean, pentru că noi toți ne dorim să beneficiem de cele mai bune condiții în spitalele maramureșene”, a declarat Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș.

Președintele Consiliului Județean a mai precizat că se va verifica cum sunt aprovizionate bucătăriile spitalelor și care vor fi meniurile pe care pacienții le vor primi în perioada următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.