A fost eliminat un candidat la cea de a treia probă din cadrul examenului de bacalaureat sesiunea august-septembrie

La proba scrisă la alegere a profilului și specializării – proba E.d), din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2021, au fost prezenți 548 de candidați din totalul de 692 înscriși la această probă (79,19%). Nu au participat 143 de candidați. Un candidat a fost eliminat.

Subiectele și baremul de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, subiecte.edu.ro. Azi, 19 august, candidații vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă –  proba E.b).

Procedurile de echivalare și recunoaștere a competențelor lingvistice și digitale se vor derula în intervalul 23 – 31 august. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2021), potrivit metodologiei specifice.

Afișarea primelor rezultate, prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00).

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.