A doua ediție a Zilei Porților Deschise la Centrul de Zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș

Tinerii care frecventează Centrul de Zi Griviței Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș, au marcat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități prin diverse activități derulate în a doua ediție a Zilei Porților Deschise.

 La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, conducerea DGASPC Maramureș, colegi din aparatul de specialitate sau din alte centre sociale aflate în subordinea instituției.

Pe parcursul zilei, au trecut pragul centrului tineri cu dizabilități de la @Asociatia Esperando, Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială @ASSOC Baia Mare, viitori asistenți sociali de la Centrul Universitar Nord Baia Mare, Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Baia Mare (în cadrul proiectului „Dăruim și zâmbim împreună”).

 Impresionați de prestația artistică a tinerilor, oaspeții au participat alături de persoanele cu dizabilități care frecventează Centrul de Zi Griviței Baia Mare la ateliere de pictură, muzică, dans, colinde, dar și la o tombolă cu premii.

 Prezent la fiecare ediție a evenimentului, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, a fost plăcut impresionat de atmosfera de sărbătoare și de creațiile tinerilor cu dizabilități, declarând că o zi este prea puțin pentru a vedea sensibilitatea, frumusețea, creativitatea și bunătatea acestora.

 La final, tinerii au oferit tuturor invitaților cadouri simbolice – produse confecționate manual chiar de ei, din materiale reciclabile, în cadrul atelierelor de lucru.
 La mulți ani cu sănătate tuturor persoanelor cu dizabilități!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.