A ajuns la Secţia Psihiatrie Cronici Bărbaţi-Sighet după ce a agresat o patrulă de jandarmi

A ajuns la Secţia Psihiatrie Cronici Bărbaţi-Sighet după ce a agresat o patrulă de jandarmi

În 19.11.2012 la ora 12.00 patrula de siguranţă publică mixtă poliţie-jandarmi, aflându-se în serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a observat într-o parcare din centrul municipiului Baia Mare o persoană de sex masculin, care era la bustul gol şi striga, fiind foarte agitată. Patrula de siguranţă publică a intenţionat să-l legitimeze, moment în care bărbatul a devenit agresiv.
S-a trecut la imobilizarea acestuia, dar bărbatul în continuare dădea semne de irascibilitate şi era violent. La faţa locului a ajuns şi o patrulă de poliţie auto pentru a acorda sprijin, moment în care agresorul a lovit cu piciorul aripa dreaptă faţă a autospecialei, producându-i avarii. Persoana a fost condusă la sediul poliţiei unde a fost identificată ca fiind Andrei F. de 27 ani, din Baia Mare.
În cauză se efectuează cercetări faţă de bărbat, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, sfidarea organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a dispus internarea suspectului la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei–Secţia Psihiatrie Cronici Bărbaţi, în vederea efectuării expertizei medico–legale psihiatrice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.