80 de persoane in somaj dupa ce fabrica unde lucrau a fost distrusa de flacari

80 de persoane in somaj dupa ce fabrica unde lucrau a fost distrusa de flacari

Vesti proaste pentru mai multi sigheteni. Acestia vor intra in perioada de somaj, asta dupe ca locul lor de munca a fost distrus in urma cu cateva saptamani. Vorbim despre in jur de 80 de persoane care au lucrat la fabrica de mobila din Vadu Izei. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures a primit o adresa oficiala in acest sens, singura de altfel in acest an.

80 de persoane vor intra curand in perioada de somaj, dupa ce locul lor de munca a fost mistuit de flacarari. Incendiul izbucnit la fabrica de mobila din Vadu Izei in 11 decembrie 2011 a creat pagube atat angajatorului, care si-a vazut afacerea prefacandu-se in scrum cat si angajatilor care acum nu mai au ce munci. Flacarile au distrus atunci toata hala de productie, doar peretii au mai ramas in picioare. Incendiul a fost unul atat de violent incat in sprijinul pompierilor sigheteni au venit si cei de la Bogdan Voda si un echipaj din Baia Mare.
Problemele nu s-au terminat aici, acum majoritatea angajatilor vor intra in somaj, dupa ce firma angajatoare a facut o adresa oficiala in acest sens. Mai exact aproximativ 80 de persoane din cei 156 de angajati vor fi trecuti in somaj, dupa cum arata AJOFM Maramures.

Reprezentantii AJOFM au mai aratat ca pana in prezent la nivelul agentiei nu au mai fost inregistrate adrese care sa arate alte disponibilizari la nivelul judetului
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.