66 de misiuni de control ale structurilor MAI în ultimele 24h
În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 66 de misiuni. Cele 72 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.
În executarea misiunilor au fost utilizate 23 mijloace de mobilitate. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 lei pentru nerespectarea măsurii de izolare carantinare la domiciliu/în locația declarată.
Detalii referitoare la rata de incidență se pot vizualiza aici: https://mm.prefectura.mai.gov.ro/…/2021_11_14-ora10_16… Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de specialiști în perioada stării de alertă.
Sursa: Facebook: Instituția Prefectului Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.