Video|59 de persoane prinse conducând fără permis sau în stare de ebrietate într-o singură lună

59 de oameni au fost priși de polițiștii maramureșeni în luna ianuarie conducând băuți sau fără permis. Cu toții riscă să își piardă libertatea.

Un bărbat de 51 de ani din Săcălăşeni a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Baia Mare fără să aibă permis, care i-a fost reținut acum un an fiindcă a condus băut. Un alt bărbat, de 52 de ani, din Târgu Lăpuş, este cercetat de poliţişti după ce a fost prins luni conducând în stare de ebrietate pe DN 18B. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În luna ianuarie polițiștii au depistat 21 de persoane care conduceau autoturisme fără a deţine permise de conducere. De asemenea, 38 de oameni au fost prinși conducând cu o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toţi riscă să îşi piardă libertatea pentru o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.